2013. június 21., péntek

Költözködés: a gyűjtemény új helyen

Meg lehet rohadni, ilyenkor élmény rendezvényre járni!

Szerencsére mi okosabb elfoglaltságot találtunk: két napos megfeszített munkával új helyre került a gyűjteményem nagyja, valamint öcsém cuccai, mivel őt is sikerült megfertőznöm és ez így van jól. Szintén az ő keze munkáját dicséri az akasztós szekrényrendszer (miután az ikejás akasztó megadta magát az egyenruhák súlya alatt és megnyekkent) és a polcok is, én nagyjából csak útban voltam és elvi síkon adtam hozzá a munkához... A végeredmény: élhető saját lakrész, rendszerezett gyűjtemény, nyugodt "munkakörnyezet".
Itt közlök pár képet az új, páramentes pincehelyiségről, ahol már sokkal átláthatóbban és rendszerezettebben létezik a gyűjtemény (eltekintve a még mindig idefent pihenő II. világháborús amerikai daraboktól, amiket még át kell szortíroznom az új célom okán, amiről hamarosan írok is) 

 A sarkocskám, a 95/31M Mannlicher kurtályom kölcsönadtam, ő is jön majd haza a szép új világba (az összes darab hatástalan, a Panzerfaust 60 ráadásul replika)


Öcsém polca-sarka

A házibarkács akasztórendszer 

 Egyenruhák közelről. 26-féle különböző gyűjtemény, amik a variációk miatt egy életre elég mókát és kacagást jelentenek a gyűjtőnek-hagyományőrzőnek

 Reméljük ez már elbírja. A II. világháborútól a '90-es évekig van itt minden.

 Felvarrók-jelvények. Jórészt a világ különböző rendőri terrorelhárító egységeitől, de akadnak katonai darabok is. Bővülget majd ahogy a helyem hagyja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése